Dit is hoe het 65-jarige vriendje van Hélène Hendriks er uit ziet: ‘Leeftijd speelt geen rol!’

Entertainment
vrijdag, 10 mei 2024 om 15:08
schermafbeelding 2024 05 10 om 151058
Sportpresentatrice Hélène Hendriks heeft eindelijk de identiteit van haar partner onthuld, waarmee ze al lange tijd een relatie heeft. Het blijkt te gaan om Frans Vinju, die bijna even oud is als voetbalanalist Johan Derksen en ruim 22 jaar ouder is dan de blondine.
Hoewel aanvankelijk veel mensen verbaasd waren over de relatie van Hendriks met een aanzienlijk oudere man, lijkt het nu meer geaccepteerd te worden. Toch roept het onderwerp nog steeds veel vragen op, nu de identiteit van haar vriend openbaar is gemaakt.
De onthulling van Hendriks' partner werd enkele weken geleden gepubliceerd door Evert Santegoeds, die opmerkte dat "Haar Frans 22 jaar ouder is dan zij". Deze week besteedt Weekblad Weekend aandacht aan de onthulling en merkt op dat het een onthulling was die vele wenkbrauwen deed fronsen.
In haar reactie benadrukte Hendriks dat ze nooit bewust geheimzinnig heeft gedaan over haar liefdesleven, maar dat ze altijd het verlangen van haar partner om uit de schijnwerpers te blijven heeft gerespecteerd. Ze onthulde ook dat de foto die onlangs werd gepubliceerd, eigenlijk elf jaar oud was.
Volgens Hendriks is het leeftijdsverschil geen probleem voor haar, en ze benadrukt dat haar openheid over de relatie en haar ontspannen houding illustreren dat ze zich niet laat beïnvloeden door de mening van anderen.