Dit is het salaris van een Op1 presentator

Dit is het salaris van een Op1 presentator

In een interview met het blad VIVA doet Talitha Muusse een interessante onthulling. Ze laat daar namelijk weten wat zij elke maand verdient als presentatrice bij talkshow Op1.

Haar ontvangst als nieuwe presentatrice was niet meteen een daverend succes, sommigen vonden haar debuut als presentatrice ‘bij de grote spelers’ geen goed idee. Dit omdat ze daar zonder enige ervaring aanschoof. Desalniettemin begon ze direct bij Op1 samen met collega Sven Kockelmann.

Tijdens het interview worden haar lastige vragen gesteld en laat Talitha zich overhalen en om haar salaris te onthullen. “Zal ik zeggen wat ik verdien? Ik heb een jaarcontract bij de KRO, en mijn maandsalaris zit rond de zesduizend euro bruto.” Daarnaast verdient zij er nog wat bij met losse klussen. ,,En dan klus ik er natuurlijk nog naast, dagvoorzitterschappen en spreekbeurten enzo, en daarbij is mijn tarief ongeveer drieduizend euro per boeking. Héél fijn, na al die jaren dat ik amper het eind van de maand haalde.”

Heel lang kan Talitha niet meer genieten van deze royale inkomsten, aan het begin van april is haar laatste uitzending omdat Op1 dan stopt met uitzendingen op de zondagavond.

Bron: Ditjes en Datjes | Beeld: Schermafbeelding OP 1 / Youtube

Lees meer over:
Publieke Omroep salaris

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties