Dit is het bedrag dat Humberto Tan aan zijn ex moet betalen: "Het gaat om miljoenen"

Dit is het bedrag dat Humberto Tan aan zijn ex moet betalen: "Het gaat om miljoenen"

Humberto Tan, de bekende Nederlandse presentator, heeft na 30 jaar zijn relatie met zijn partner Ineke Geenen beëindigd. De breuk zal een dure grap zijn voor de presentator, aangezien hij en zijn partner gezamenlijk eigenaar zijn van drie panden: twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

Volgens Bekendeburen kochten Tan en Geenen de villa in Amstelveen in 2006 voor 1.261.000 euro, waar het gezin jarenlang zelf heeft gewoond. Ook kochten ze twee appartementen in Amsterdam, voor een totaal van 900.000 euro. In 2018 kochten ze hun laatste Amsterdamse appartement.

De huizenprijzen zijn sinds de aankoop van de panden enorm gestegen, waardoor de totale waarde nu zo'n 4,3 miljoen euro bedraagt. Dit betekent een overwaarde van 2,2 miljoen euro waarvan Ineke recht heeft op de helft. Wanneer Tan alles wil behouden, zal hij Ineke moeten uitkopen en de maandelijkse lasten van de hypotheken op zich moeten nemen.

De afgelopen jaren is Tan vaak in opspraak geweest in de media vanwege zijn acties, wat mogelijk een rol heeft gespeeld in de beslissing van Tan en Geenen om hun relatie te beëindigen.

Volg ons ook op Instagram voor het laatste en belangrijkste nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties