'Black Alien' beweert dat hij vóór zijn extreme transformatie een 'zeer sexy kerel' was

Entertainment
zondag, 02 juni 2024 om 15:13
black alien 1658563939
Zelfs als zijn naam geen belletje doet rinkelen, ken je waarschijnlijk Anthony Loffredo, ook wel bekend als 'Black Alien'.
Deze Franse liefhebber van lichaamsverandering trok eerder de aandacht van het internet met zijn complete lichamelijke metamorfose.
Nu deelt hij inzichten in zijn uiterlijk voorafgaand aan zijn radicale veranderingen.
Loffredo haalt herinneringen op aan zijn verleden en beschrijft zichzelf als een 'zeer sexy man'.
Met aanzienlijke middelen, zowel tijd als geld, heeft Loffredo zijn opvallende esthetische transformatie nagestreefd.
Hij is een fervent liefhebber van tatoeages en heeft een groot deel van zijn lichaam versierd, waarbij hij er zelfs voor heeft gekozen zijn oogbollen zwart te kleuren.
Tijdens de transformatie van Loffredo werden meerdere lichaamsdelen volledig verwijderd, inclusief zijn vingers, bovenlip en een deel van zijn neus.
In een grimmige wending koos Loffredo voor de procedure van het splijten van de tong, wat resulteerde in een slangachtige gevorkte tong
Toen hij onlangs op Instagram verscheen, toonde hij trots zijn nieuwste aanpassing: het woord 'alien' dat in zijn hoofdhuid was gekerfd.
Loffredo schokte zijn volgelingen en liet doorschemeren dat hij het einde van zijn reis op het gebied van lichaamsmodificatie nadert...
Hij postte op het sociale mediaplatform: "Dit project waaraan ik alles heb gegeven, liefde, passie, vastberadenheid, kracht, heeft door de jaren heen zijn betekenis verloren."
"Ik had niet verwacht dat het zoveel impact zou hebben op de wereld. Door de bekendheid wist ik niet hoe ik het moest aanpakken en mijn project heeft zijn betekenis verloren."
"Eén ding is zeker: ik wil mijn lichaam niet meer aanraken, niets meer uittrekken of aantrekken. Ik maak een einde aan de aanpassing van mijn lichaam voor het moment dat ik deze wereld niet meer leuk vind."
"Ik ga mijn volledig zwart over het hele lichaam afwerken en voorlopig zo eindigen. Vaarwel lichaamsaanpassing."
In een interview met de Franse krant Midi Libre, zoals gerapporteerd door de New York Post, onthulde Loffredo eerder de motivatie achter zijn onconventionele uiterlijk. "Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door mutaties en transformaties van het menselijk lichaam."
"Ik had een klik toen ik beveiliger was. Ik besefte dat ik mijn leven niet leidde zoals ik wilde. Op mijn 24e stopte ik met alles en vertrok naar Australië."
"Ik kruip graag in de schoenen van een eng personage. Ik nestel me vaak ergens en speel een rol, vooral 's nachts in de donkere straten... Ik onderzoek het contrast tussen de rol die ik speel en mezelf."
Het is echter niet altijd gemakkelijk geweest.
Hij legt uit: "Ik kan geen baan vinden, er zijn veel negatieve dingen. Het kan positief zijn omdat je je beter voelt, maar je moet weten dat er ook een donkere kant is."
In een Channel 4-documentaire bespreekt Loffredo openhartig zijn uiterlijk voorafgaand aan zijn dramatische transformatie.
Tijdens de documentaire deelde Loffredo een foto uit zijn pre-'Black Alien'-dagen met filmmaker Arthur Bruel.
"Maar je was een heel knappe kerel", antwoordt Bruel.
"Zeer sexy kerel", beaamt Loffredo.
Hij voegt eraan toe dat hij 'gelukkig was, maar niet in het juiste lichaam'.
"Maar ik ben dezelfde persoon! Hetzelfde hart!" hij gaat door. "Maar het is niet mijn lichaam, mijn echte lichaam."
Loffredo reflecteert op zijn vroegere zelf en drukt een gevoel van tevredenheid uit, ook al voelt hij zich losgekoppeld van zijn fysieke vorm.
Eén kijker schrijft: "Fascinerende documentaire! In het begin van de video was ik nogal geschokt door het uiterlijk van Anthony, maar tegen het einde merkte ik zijn uiterlijk niet op omdat ik voelde dat ik zijn hart zag. En dat is de echte Anthony ."
Een ander is het ermee eens: "Ik was in eerste instantie echt geschokt door zijn uiterlijk! Hij was een mooie man en ik kan me niet voorstellen dat ik er zo uit zou willen zien als hij nu doet. Dat ben ik wel. Als hij zichzelf nu leuk vindt, dan heeft hij meer macht! Hij lijkt me een hele lieve man en zijn persoonlijkheid wint.