'Gezonde' moeder sterft in vliegtuig vanuit Dominicaanse Republiek

Buitenland
zondag, 02 juni 2024 om 15:00
5 11
We beoordelen mensen soms op basis van wat we aan de buitenkant zien, maar we kunnen op de meest ongebruikelijke manieren leren dat we ongelijk hebben. Helaas is dat wat er gebeurde Stephanie Smith, een 41-jarige moeder van twee kinderen die met haar vriend op vakantie was in de Dominicaanse Republiek.
Maria, een vriendin van Smith, ging met haar mee op vakantie. Het leek alsof alles goed ging en Smith werd beschreven als zeer actief, rennend op het strand, naar de sportschool gaand en haar gewone zelf.
Toen ze na de vakantie naar huis gingen, poseerde Smith voor een groepsfoto met het hotelpersoneel.
Smith vloog met haar vriend naar huis en hij zat naast haar. Hij vond dat ze er niet goed uitzag en beschuldigde haar ervan een grapje te maken, maar toen begon ze te stuiptrekken.
De verklaring werd vrijgegeven door de politie van de Royal Turks and Caicos Islands nadat het vliegtuig een noodlanding had gemaakt op Turks- en Caicoseilanden. Smith kreeg reanimatie terwijl ze in de lucht was en na de landing op de luchthaven werd ze overgebracht naar een nabijgelegen medisch centrum. Artsen verklaarden haar overleden nadat ze arriveerde.
Niemand is zich bewust van eventuele bestaande medische aandoeningen en ze leek gezond voordat ze in het vliegtuig stapte. Je kunt meer over het verhaal leren in de volgende video: