Binnenkijken bij luxe appartement van Max Verstappen

Binnenkijken bij luxe appartement van Max Verstappen

Het gaat Max Verstappen voor de wind. Hij heeft een trouwe schare fans, een goede carrière, sinds kort een knappe vriendin en hij woont ook nog eens op een geweldige plek. Zijn vrije dagen spendeert de F1-coureur namelijk in zijn luxe appartement in Monaco. En nu kun ook jij daar een kijkje binnen nemen.

Monaco is dé plek voor de jetset, je woont er tussen de sterren en de rijken der aarde. Verstappen woont in een van de duurdere wijken van Monte Carlo en heeft vanuit zijn appartement een prachtig uitzicht.

Het spreekt voor zich dat de plek waar de coureur woont niet goedkoop is, maar gelukkig hoef je in Monaco geen belasting te betalen. Zijn appartement ligt in Fontvieille, de huurprijs ligt naar schatting zo rond de 18.000 euro per maand. Veel woonruimte krijg je daar overigens niet voor terug, elke vierkante meter is er peperduur. Dat neemt niet weg dat zijn appartement er prachtig uit ziet, de inricht zou waarschijnlijk verzorgd zijn door zijn moeder Sophie. Kijk naar de beelden hieronder om zijn appartement te bekijken.

Beeld: Unsplash, Wikimedia Commons

Lees meer over:
monaco

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties