Beroemde acteur (37) doodgeschoten op straat

Entertainment
dinsdag, 28 mei 2024 om 16:52
kaars
In de Verenigde Staten is acteur Johnny Wactor, bekend van de populaire televisieserie "General Hospital," omgekomen bij een schietpartij. Meerdere nieuwsmedia, waaronder RTL Boulevard, hebben het tragische nieuws bevestigd. Wactor, 37 jaar oud, werd neergeschoten toen hij een poging tot autodiefstal probeerde te voorkomen.
Het incident vond plaats afgelopen weekend toen drie dieven probeerden de katalysator van Wactor's geparkeerde auto te stelen. Volgens de BBC zag Wactor een van de mannen bij zijn auto en benaderde hij hen in de veronderstelling dat zijn auto werd weggesleept. Zijn moeder vertelde aan NBC4 dat Wactor kalm naar de man toeliep en vroeg wat er aan de hand was, waarop hij onmiddellijk werd neergeschoten.
Na de schietpartij vluchtten de dader en zijn twee handlangers zonder naar Wactor om te kijken. De zwaargewonde acteur werd snel naar een ziekenhuis in Los Angeles gebracht, maar overleed daar aan zijn verwondingen.
Johnny Wactor was een geliefde acteur, vooral bekend door zijn rol in "General Hospital," waarin hij meer dan 160 afleveringen verscheen. Daarnaast had hij rollen in series zoals "Criminal Minds," "Siberia," en "Westworld." Zijn dood heeft zowel de entertainmentindustrie als zijn fans diep geraakt.

The entire General Hospital family is heartbroken to hear of Johnny Wactor’s untimely passing. He was truly one of a kind and a pleasure to work with each and every day. Our thoughts and prayers go out to his loved ones during this difficult time.

Image
6.9K
Reply