81-jarige pakt een gitaar en verbaast iedereen met deze adembenemende solo

Entertainment
zondag, 21 april 2024 om 11:24
schermafbeelding 2024 04 21 om 112404
De elektrische gitaar bestaat al bijna een eeuw. De eerste commercieel succesvolle elektrische gitaar was de Rickenbacker "Frying Pan", geïntroduceerd in 1931, wat een elektrische lapsteelgitaar was. Het was echter de introductie van de Gibson ES-150 in 1936 die de elektrische gitaar echt populair maakte. Bob Wood was dat jaar nog niet geboren, maar dat gebeurde kort daarna. En nadat je deze video hebt gezien, wil je een kaartje voor zijn show!
Bob is geen professionele muzikant, maar hij heeft altijd een passie voor muziek gehad. Hij weet wat hij doet als hij een gitaar oppakt. De man laat echt zien dat leeftijd maar een getal is en dat, ongeacht hoe oud iemand wordt, je altijd een getalenteerd en bekwame man blijft als je getalenteerd en bekwaam bent. Leeftijd heeft geen invloed op je passie als je gepassioneerd genoeg bent.
Dit is een van de beste video's van een spontane gitaarsolo die je ooit op internet zult vinden. De manier waarop deze video me raakt is geweldig. Niet veel mensen zijn in staat om zoiets te doen, en de manier waarop hij de elektrische gitaar bespeelt, zal je doen denken dat hij een professionele rockster is.
Bekijk de volledige video hieronder en laat ons in een Facebook comment weten wat je ervan vond!
Vergeet niet op de DELEN knop te drukken om deze video op Facebook te delen met je vrienden en familie.