ZIEN: Een agent redt verwaarloosde honden die zich vastklampen aan de rand van een ijskoude vijver

Dieren
zondag, 21 april 2024 om 2:01
maxresdefault 45
Fort Wayne, Indiana (VS) - Op 28 januari 2024 ontving de politie van Fort Wayne om ongeveer 7.38 uur een 911 oproep van een inwoner nabij Reservoir Park die bezorgd was dat een hond mogelijk door het ijs op de vijver was gezakt.
De huidige luchttemperatuur was ongeveer beneden het vriespuny en de regen was begonnen te veranderen in natte sneeuw. De inwoner hoorde een hond blaffen en zag iets zwarts in het water bij het park.
Agent Trent Hullinger was in de buurt van het park en reageerde om te onderzoeken. Officier Hullinger vond twee zwarte labradors die door het ijs in het noordoostelijke deel van het reservoir waren gezakt. Beide honden leken zichzelf niet uit het water te kunnen krijgen omdat hun hoofden en voorpoten zich vastklampten aan de betonnen rand rond het water.
Agent Hullinger kon elke hond grijpen en ze naar veiligheid trekken. De vriendelijke labradors werden overgedragen aan Fort Wayne Animal Care & Control in de hoop de honden te herenigen met hun eigenaar of een nieuw thuis voor hen te vinden.
In onderstaande beelden kun je de bijzondere redding zien