Vrouw verhongert 11 honden tot op de rand van de dood, had eerder 84 honden mishandeld

Vrouw verhongert 11 honden tot op de rand van de dood, had eerder 84 honden mishandeld

Autoriteiten in Wilson County hebben 11 ernstig vermagerde honden gered uit een woning in La Vernia nadat een voorbijganger hen had geïnformeerd over de toestand van deze stervende honden.

Een van de zieke honden genaamd Titan kon niet lopen op het moment van redding en bezweek kort daarna aan zijn ziekte.

De overlevende honden zijn allemaal bedekt met vlooien, hebben schurft, haaruitval en haakwormen. Door langdurige hongersnood en uitdroging zijn ze bloedarm geworden. Alle honden hebben gele korsten op hun ogen, terwijl sommige zich nauwelijks vasthouden vanwege zweepwormen, ronde wormen en coccidia. De honden staan onder de hoede van Wilson County No Kill Animal Shelter.

De autoriteiten zijn nu op zoek naar Glori Penshorn, de eigenaar van het pand. Dit is Glori's tweede aanklacht wegens dierenmishandeling. Vorig jaar werd ze beschuldigd van het misbruiken van 84 honden in soortgelijke vormen van verwaarlozing, maar slaagde erin te ontsnappen.

Vrouw verhongert 11 honden tot op de rand van de dood, had eerder 84 honden mishandeld

Autoriteiten hebben geüpdatet dat Glori is gearresteerd en beschuldigd van "wreedheid jegens niet-veedieren". Het is een klasse A-misdrijf, bestraft met maximaal een jaar gevangenisstraf of een boete van $ 4000, of beide.

De politie heeft echter gezegd dat het onderzoek nog loopt en dat er mogelijk extra kosten worden toegevoegd. We hopen dat ze een passende straf krijgt die haar en anderen ervan weerhoudt om opnieuw dieren pijn te doen.

Klik op de onderstaande video om de erbarmelijke toestand te bekijken van de honden die vorig jaar uit Glori's eigendom werden gered.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties