Vader in coma reageert niet op verplegers, maar geeft plotseling een teken als zijn hond hem bezoekt

Vader in coma reageert niet op verplegers, maar geeft plotseling een teken als zijn hond hem bezoekt

Honden in ziekenhuizen komen steeds vaker voor. Het is niet zo dat de honden zomaar binnen mogen komen en hun intrek mogen nemen. Maar in sommige gevallen mogen ze hun eigenaren zien.

Verpleeghuizen laten ook sommige honden toe om binnen te komen en met patiënten om te gaan. Het is een vorm van therapie en het helpt mensen.

In Italië was Giovanni vorige maand zijn hond Nancy aan het uitlaten toen hij een hartaanval kreeg. De ambulancemedewerkers probeerden hem te reanimeren, maar Giovanni, 73, raakte in coma in het ziekenhuis. Nancy keek hulpeloos toe. Giovanni's toestand verbeterde niet. Hij lag op de IC.

Giovanni was echt niet de enige, zijn Dochter, Deborah, is er ook voor hem. Deborah kwam er al achter dat de hond het ziekenhuis snel zou kunnen bezoeken. Dus Nancy wordt binnengebracht om Giovanni te zien. Nancy ligt naast Giovanni op bed – ze kuste hem. Tot ieders verbazing reageerde hij hij op haar!

Deborah zei dat zijn gezichtsuitdrukking veranderde en het leek alsof hij wilde huilen. Alsof dit is wat hij wilde doen voordat hij deze aarde verliet - hij wilde afscheid nemen van zijn geliefde hond.

Na haar bezoek lijkt Giovanni meer rust te hebben. Doktoren denken niet dat hij ooit uit zijn coma zal ontwaken. Binnenkort wordt hij overgeplaatst naar een instelling voor langdurige zorg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties