Doodsbange asielhond knuffelt beste vriend uren voordat hij wordt afgemaakt en redt daarmee hun leven

Doodsbange asielhond knuffelt beste vriend uren voordat hij wordt afgemaakt en redt daarmee hun leven

Er komt geen einde aan het continu rondzwerven van honden door de straten, aangezien onverantwoordelijke eigenaren ze zonder enige spijt in de steek laten. Reddingscentra kunnen niet veel doen om deze puinhoop op te lossen, en elk heeft beperkte capaciteit en middelen om dieren in hun tijdelijke huis te huisvesten. Als het asiel geen mensen kan vinden die hun huisdier willen adopteren, dan hebben sommigen geen andere keuze dan hen een verschrikkelijk lot te laten ondergaan: euthanasie.

Doodsbange asielhond knuffelt beste vriend uren voordat hij wordt afgemaakt en redt daarmee hun leven

Dit onderwerp is een lang debat geworden over de mensheid, of euthanasie in opvangcentra moet worden toegestaan of niet. Euthanaseren is een term om een levend wezen een snelle en humane dood te laten sterven, en het is de laatste optie van sommige dierenasielen om vrije ruimte te geven voor meer reddingen.

Veel dierenadvocaten hebben deze daad echter afgekeurd en hebben in plaats daarvan voorgesteld om euthanasie te reserveren voor alleen de ernstig zieke dieren om te voorkomen dat andere huisdieren in het asiel worden besmet. Veel opvangcentra hebben zich al aan dit idee aangepast, hoewel sommigen vasthielden aan deze conventionele methode om hun opvangcentrum draaiende te houden.

Elke hond in een dodenopvang heeft een timer, en helaas, voor deze twee honden, was hun tijd slechts een paar uur verwijderd voordat ze werden ingeslapen. Hun namen zijn Kala en Keira.

Beide honden waren samen sinds ze in 2015 werden overgebracht naar het dierenasiel van Etowah Valley Humane Society (EVHS), een opvangcentrum zonder winstoogmerk in Georgia (VS). Ze deelden een kooi en ze hebben bijna alles in hun hele leven gedeeld.

Helaas, aangezien het asiel euthanasie toestaat, kwam hun dag uiteindelijk, en het asiel wachtte gewoon op potentiële redders die ze konden krijgen voordat de klok stopte met tikken.

Mensen van de Angels Among Us Pet Rescue vingen een glimp op van deze schattige honden en hoorden het vreselijke nieuws over hen. Ze konden de honden niet zelf meenemen omdat er geen pleeggezinnen beschikbaar zijn, maar ze hebben geholpen bij het vinden van de honden iemand die tijdelijk voor hen kan zorgen of hopelijk een adoptant.

Doodsbange asielhond knuffelt beste vriend uren voordat hij wordt afgemaakt en redt daarmee hun leven

De reddingswerkers maakten de perfecte foto van Kala terwijl ze Kierra omhelsde om hun verhaal op sociale media te delen. Ze vertelden het verhaal op een zeer emotionele manier, waarbij Kala smeekte voor zichzelf en haar beste vriend. De lezers waren ontzet en diepbedroefd voor de twee en ze begonnen te helpen de boodschap te delen, in de hoop iemand te vinden die hen mogelijk zou kunnen redden. Het bericht ging viraal en bereikte een heer die snel naar het asiel haastte om ze op te halen.

De man sloeg vrolijk zijn armen om de puppy's terwijl ze hem met hun oprechte dankbaarheid kusten.

Doodsbange asielhond knuffelt beste vriend uren voordat hij wordt afgemaakt en redt daarmee hun leven

De man bood alleen aan om tijdelijk voor hen te zorgen en dus moesten ze nog een permanent huis vinden. Maar drie maanden nadat de foto was geplaatst, vonden de puppy's eindelijk hun nieuwe moeders: Pam Cody en Wendy Newman.

Kala en Kierra waren ook perfect voor hen, aangezien de twee, net als zij, ook beste vrienden en huisgenoten waren! Het is verbazingwekkend hoe hun foto hun lot ten goede heeft veranderd en hen heeft geholpen bij het vinden van het juiste huis voor altijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Twee wielrenners doodgereden

Twee mannen in hun veertiger jaren zijn vanochtend overleden in de stad Gent in België, toen een auto zich op een groep van v...

Michael (40) won 11 miljoen euro in de loterij maar is nu alles kwijt

Een man uit het Verenigd Koninkrijk die 9,7 miljoen pond (ongeveer 11,2 miljoen euro) in de loterij won, heeft binnen acht ja...

Loodgieter gearresteerd nadat hij 1000 euro voor een kwartiertje werk vraagt

Op zaterdagavond 24 februari werd in Tilburg een man uit Amsterdam gearresteerd volgens een melding van een dubieuze activite...

Misdrijf niet uitgesloten: Onderzoek naar overlijden 61-jarige man in woning

Ridderkerk - Een 61-jarige man is in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden na een reanimatie. Deze vond plaats in een wo...

Tragische dood na schietpartij: 26-jarige komt om het leven

Amsterdam - In de vroege ochtend van zondag 25 februari heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Rhoneweg. Een 26-jar...

Lees meer