Op straat komen twee hondenbroers en -zussen elkaar tegen nadat ze hebben herkend wie ze zijn

Op straat komen twee hondenbroers en -zussen elkaar tegen nadat ze hebben herkend wie ze zijn

Toen verloren gegane broers en zussen elkaar op straat tegenkwamen, veranderde wat begon als een typische wandeling voor twee honden in een verrassende familiereünie.

De twee cockapoos herkenden elkaar snel. Ze snuffelden en omhelsden elkaar zodra ze elkaar zagen, ook al hadden ze elkaar niet meer gezien sinds ze puppy's waren.

Op straat komen twee hondenbroers en -zussen elkaar tegen nadat ze hebben herkend wie ze zijn

Afgelopen juni werden Monty en Rosie, twee pups uit hetzelfde nest, geboren. "Het waren er zes", vertelde Rosie's moeder, Susan Killip, aan The Dodo. "Maar Monty en Rosie waren altijd samen."

Op straat komen twee hondenbroers en -zussen elkaar tegen nadat ze hebben herkend wie ze zijn

Al vroeg adopteerden de buren van Killip in een nabijgelegen dorp Monty en keken ze een week naar Rosie, maar de twee pups verloren daarna het contact. Dat was tot hun verrassende ontmoeting vorige maand.

"Het was heel verbazingwekkend", voegde Killip eraan toe. "Ze sprongen allebei gewoon op en hielden elkaar vast." "Het leek ongelooflijk dat ze elkaar na tien maanden uit elkaar nog herinnerden."

Libby Pincher deelde het lieve verhaal op Twitter, waar ze een discussie met haar vader documenteerde die sindsdien viraal is gegaan.

"Dus, Dave was zijn hond aan het uitlaten, en er kwam een stel naar hem toe met een witte versie van zijn hond", schreef haar vader over de lieve onverwachte ontmoeting. Het blijken broers en zussen uit hetzelfde nest te zijn. Maar kijk hier eens naar in plaats van met andere honden te spelen.”

Hoewel er nog steeds controverse bestaat over de vraag of honden hun nestgenoten kunnen herinneren, geloven Killip en andere Twitter-gebruikers dat de twee puppy's elkaar herinnerden.

Het is ook mogelijk dat broers en zussen van honden liefdevol op elkaar reageren omdat ze iets troostends of vertrouwds in de ander herkennen.

Volgens Tufts University trekken "honden van hetzelfde ras over het algemeen naar elkaar toe". "Wat we weten is dat de geur van een andere hond lang bij een hond blijft hangen… Maar we zullen nooit zeker weten of de hond het feit verwerkt dat het een familieband is."

Of Monty en Rosie zich realiseerden dat ze broer en zus waren, ze weten nu dat er iemand heel speciaal in de buurt woont. En zodra de beperkingen op het gebied van het coronavirus zijn opgeheven, zullen hun ouders ervoor zorgen dat ze elkaar zien.

"We houden contact", zei Killip. "Het is op dit moment een beetje moeilijk, maar als dit allemaal voorbij is, gaan we samen doggy walkies doen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties