Man is diep ontroerd door een onvergetelijk bezoek door een paard

Dieren
dinsdag, 30 augustus 2022 om 9:41
Schermafbeelding 2022 08 30 om 113615
Volgens therapeuten kan huisdiertherapie mensen met gezondheidsproblemen helpen pijn, angst, depressie en vermoeidheid te verminderen.
De afgelopen maanden kampte João met een aantal gezondheidsproblemen. Volgens de Tribuna de Jundiaí kon hij door een ongeval niet lopen of praten. De artsen deden er alles aan om zijn lichaam te genezen, maar deze gast hielp zijn hart te genezen. João's dochter, Audrie Spake, deelde onlangs een clip van de ontmoeting van haar vader met het paard Paçoca.
Paçoca is een therapiepaard dat werkt met vrijwilligers van Coletivo Inclusão. Deze organisatie faciliteert het contact tussen mensen met speciale behoeften en dieren. Ontroerende video waarin Paçoca en João elkaar voor het eerst ontmoeten. Het lijkt erop dat hij die interactie nodig heeft. Het zachte paard legde zijn hoofd op zijn borst, buitengewoon troostend en liefdevol.
'Hij was de hele tijd zo bij mijn vader', schreef Audrie. "Het is zo mooi!" Het was duidelijk een onvergetelijk bezoek dat Joao nooit zal vergeten!