Man geeft eten aan bedelende hond, maar als ze wegrent en het niet eet, volgt hij haar

Man geeft eten aan bedelende hond, maar als ze wegrent en het niet eet, volgt hij haar

Hij realiseert zich dat deze bedelende hond eigenlijk een liefhebbende moeder is die voor haar kinderen zorgt…

Hoezeer we ook proberen onze geliefde huisdieren een eeuwig thuis te geven, er zijn nog steeds veel dieren die geen eigen huis hebben. we zien voortdurend dit soort gebeurtenissen, zoals een verlaten pitbull die vastgebonden aan een afvalcontainer wordt gevonden.

We kennen het achtergrondverhaal van de pup in de onderstaande video niet, maar hij heeft ontdekt dat een van de manieren om te overleven, is door rond te lopen in Bangkok, Thailand, bedelend om voedsel in een marktdistrict.

Volgens de man achter de video heeft ze dit al vaker gedaan. Ze kwam altijd terug naar de man voor meer, behalve dat ze altijd het vlees aannam dat haar werd gegeven en wegrende. Als ze zo hongerig is om te bedelen, waarom eet je de kip dan niet daar meteen op?

De man besloot op onderzoek uit te gaan. Terwijl de hond hem smekend aankijkt, geeft hij haar een drumstick aan een spies. Nadat ze het in haar mond heeft genomen, schiet ze meteen weg.

Deze keer volgt hij haar. Ze draait zich om en ziet hem, maar besluit door te gaan.

Uiteindelijk komen ze bij een verlaten achtertuin, en na nog een laatste blik op de man te hebben geworpen, loopt de hond naar een donkere hoek.

Man geeft eten aan bedelende hond, maar als ze wegrent en het niet eet, volgt hij haar

Plots komen er vier puppy's naar buiten rennen om de kip te delen!

Op dat moment realiseert de man zich dat deze bedelende hond eigenlijk een liefhebbende moeder is die voor haar kinderen zorgt. Laten we hopen dat hij voedsel blijft delen met deze schattige pups.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties