Hond naar het ziekenhuis gebracht om afscheid te nemen van haar stervende baasje

Hond naar het ziekenhuis gebracht om afscheid te nemen van haar stervende baasje

Mollie is altijd toegewijd geweest aan haar baasje, de 33-jarige Ryan Jessen. Hij was altijd aan zijn zijde, dus toen hij in het ziekenhuis werd opgenomen na een hersenbloeding waar hij niet van zou herstellen, bracht zijn familie haar naar zijn bed om afscheid te nemen.

Jessen's zus, Michelle, beschreef op Facebook wat er daarna gebeurde:

“Het ziekenhuis deed het allerliefste voor ons en stond ons toe om de hond van mijn broer binnen te brengen om afscheid te nemen, zodat ze zou weten waarom haar mens nooit thuiskwam. Als je mijn broer kende, hij hield echt van zijn lieve hond.

Hier is de video van de familie van het emotionele moment.

Het is nooit gemakkelijk om voor het laatst afscheid te nemen van een geliefde, hoewel het Rideout Memorial Hospital in Marysville, Californië, zo vriendelijk was om een hond genaamd Mollie afscheid te laten nemen van haar baasje, Ryan Jessen.

Jessen stierf diezelfde dag op 33-jarige leeftijd aan een ventriculaire hersenbloeding, zei Michelle op Facebook.

Hoewel de video waarschijnlijk bedoeld was voor hun directe vrienden en familie, heeft het de harten van mensen over de hele wereld geraakt. De familie zegt dat ze "oprecht ontroerd en nederig" zijn door de vriendelijkheid en steun die ze van zoveel mensen hebben gekregen.

Michelle verzekerde iedereen ervan dat er goed voor Mollie gezorgd zal worden. 'Maak je geen zorgen over de hond! We houden haar!!! Ze maakt deel uit van de familie.'

Onze gedachten gaan uit naar de familie in hun tijd van verlies.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer