Hond in kritieke toestand nadat hij in een hitte van 50 graden in een auto werd achtergelaten

Hond in kritieke toestand nadat hij in een hitte van 50 graden in een auto werd achtergelaten

Een veel voorkomend fenomeen dat zich de laatste tijd voordoet, is het opsluiten van honden in de auto's in het heetste weer ooit. Het gebeurt zo vaak, vooral vanwege het gebrek aan zorg door de eigenaren van de honden.

Het verhaal gaat over een kleine hond in Denver, die in een hete auto werd achtergelaten tot de temperatuur opliep tot 50 graden. De politie werd gebeld vanwege de meldingen van dierenmishandeling bij een supermarkt.

Toen de politie arriveerde, sloegen ze het raam in om de hond te redden, en zijn eigenaar werd gearresteerd omdat hij zulke dingen had gedaan. De hond genaamd Pedro, leed in de auto bij een temperatuur van 50 graden. Het was veel meer dan warm!

Nadat de hond was uitgetrokken, stuurden ze hem naar een ziekenhuis terwijl hij in slechte toestand verkeerde. Artsen deden hun best en de overlevingskansen namen toe.

De situatie waar Pedro deel van uitmaakte was erg gevaarlijk omdat de temperatuur in een gesloten voertuig snel kan oplopen en het risico op leven in een oogwenk kan toenemen. We hopen dat mensen zich bewust worden van dit soort dingen en hun dieren niet voor hun leven op het spel zetten!

BEKIJK OOK: Brandweer redt puppy gevangen in een afvoerpijp

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties