Dolfijn maakt zandcirkel en wacht. Seconden later legt camera verbluffend oceaanfenomeen vast

Dolfijn maakt zandcirkel en wacht. Seconden later legt camera verbluffend oceaanfenomeen vast

Dolfijnen lijken nooit uit hun vrolijke houding te groeien, wat waarschijnlijk de reden is waarom we zo veel van ze houden - ze herinneren ons aan het belang van speeltijd!

Maar hoe cool en leuk deze dieren van buiten ook lijken, er is een andere kant waar we niet graag over nadenken. Er broeit een geheim onder het oppervlak van Dolphin-ville, en deze onthullende videoclip laat zien wat onze neven van zoogdieren doen als ze niet zo schattig en knuffelig zijn.

Hier is een feit over het leven van dolfijnen waar de meesten van ons niet veel bij stilstaan: ze moeten eten! Wanneer ze in een zeepark zijn, krijgen dolfijnen hun maaltijden met de hand te eten, maar in het grote blauw daarginds moeten de beestjes hun eten eigenlijk op de ouderwetse manier verzamelen - door erop te jagen! In plaats van hun prooi stilletjes te besluipen als een leeuw of wolf, hebben tuimelaars ontdekt dat het eigenlijk veel gemakkelijker is om de achtervolging op te geven. Toen deze sluwe kleine bedriegers hun neuzen tegen elkaar plakten, bedachten ze een briljant spelplan dat voedsel rechtstreeks in hun schattige kleine muiltjes brengt.

Dolfijn maakt zandcirkel en wacht. Seconden later legt camera verbluffend oceaanfenomeen vast

Op onderstaande beelden is een dolfijn te zien die in eerste instantie ongewoon gedrag lijkt te vertonen. Ze klappert met haar staart tegen de bodem van een ondiepe zeebodem terwijl ze in een cirkel rondzwemt. Dit slimme meisje is echter niet alleen maar aan het dollen - de ring van slib en modder die ze heeft opgebaggerd, is eigenlijk een zelfgemaakt visnet! Nadat ze haar leuke kleine val heeft gezet, doen de arme, onwetende vissen al het werk voor haar. Bekijk de video hieronder om te zien waarom dolfijnen de meesters zijn in het plannen van maaltijden. Beelden over het krijgen van de verse "vangst" van de dag!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties