De puppy die eruitziet als een kruising tussen een hond en een kat gaat het hele internet over

De puppy die eruitziet als een kruising tussen een hond en een kat gaat het hele internet over

"Ben je een kattenmens of een hondenmens?" mensen vragen er vaak naar alsof je maar één optie hebt. Veel dierenliefhebbers hebben echter ruimte in hun hart voor beide.

Als je echter maar één huisdier aankunt, moet je misschien tussen de twee kiezen… Het blijkt nu dat er één dier is dat van het beste van twee werelden weet te genieten, zoals een kruising tussen een kat en een hond: de kat-hond hybride.

Deze vreemde kleine kerel heeft het gezicht van een hond op het lichaam van een kat, met een vleugje vos - en sommigen op internet zeggen dat hij van kat naar hond verandert, afhankelijk van de foto:

De puppy die eruitziet als een kruising tussen een hond en een kat gaat het hele internet over

Deze kleine pup heet Dúi en zijn unieke uiterlijk komt van een mix van zeldzame rassen.

Hai Anh en Tuan, zijn eigenaren, wonen bij hem in Vietnam. "Hij is een mix van een inheems hondenras [Hmong] en een hond met korte poten genaamd Dingo," legde Hai Anh uit aan The Dodo. "Maar ik denk dat hij misschien ook een genmutatie heeft."

Hij heeft niet alleen het uiterlijk van een kat-hond, maar hij heeft ook een aantal wonderbaarlijk vreemde uitdrukkingen:

Het is dan ook geen verrassing dat Di een wereldwijd internetfenomeen is geworden, zowel in zijn thuisland als daarbuiten.

"Het is pas 5 dagen geleden dat we de fanpagina van Dúi hebben gemaakt en deze heeft nu meer dan 40K likes", voegde Hai Anh eraan toe. "De hond heeft nu heel veel fans, zowel in Vietnam als over de hele wereld."

Zijn Facebook-profiel heeft nu meer dan 232.000 volgers, wat verklaart waarom hij zo extatisch is.

Di is gewoon een normale, gelukkige hond, ondanks zijn beroemdheid en vreemde verschijning.

Hai Anh vertelde Bored Panda: "Hij speelt graag met zowel mensen als hondenvrienden. Hij is zo aardig en grappig!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties