Dalmatiër verwachtte 3 puppy's, maar toen kreeg ze achttien baby's

Dalmatiër verwachtte 3 puppy's, maar toen kreeg ze achttien baby's

Wanneer een hond drachtig wordt, dan is dat toch geweldig nieuws? Je kunt dan niet voorspellen hoeveel puppy's ze draagt en je komt in de verleiding om de dierenarts te bellen om het te herkennen. Natuurlijk wil je er ook zeker van zijn dat de bevalling zeker goed en veilig zal verlopen.

Hondentrainer Cecilia Shelter verwees haar Dalmatische hond Miley onmiddellijk door naar de dierenarts zodra ze wist dat ze zwanger was. Cecilia is al een professional in het omgaan met deze situatie. Al 27 jaar uitgebreid met honden omgegaan, wist ze wat ze kon verwachten. Ze zorgt er ook voor dat Miley's pup veilig en gezond is door Miley routinematig te controleren en naar de dierenarts te brengen.

Dalmatiër verwachtte 3 puppy's, maar toen kreeg ze achttien baby's

Na een echo en röntgenfoto verwachtten ze dat het aantal pups 3 is. Cecilia denkt echter aan de zwangerschapsvoorspelling omdat Miley een groot lichaam heeft. Ze zet haar onzekerheden echter opzij en zorgt ervoor dat ze de hele zwangerschap bij Miley is.

Toen Miley moest bevallen, hielpen veel dierenartsverpleegkundigen de bevalling. Miley beviel zoals verwacht van 3 puppy's, maar onmiddellijk verscheen er nog een, en nog een, en nog een. Ze heeft in totaal achttien puppy's gekregen!

Dalmatiër verwachtte 3 puppy's, maar toen kreeg ze achttien baby's

Gemiddelde hebben Dalmatische nesten slechts 8-10 pups en hun eerste zou zeker constant kleiner zijn. Cecilia en de dierenartsassistenten werden verrast door de 18 puppy's. De bevalling duurde 13 uur.

"Ik geloofde dat ze na nummer vijftien stopte omdat het leek alsof ze was gaan liggen om te slapen. Maar toen kwam er nog één en daarna nog twee. Miley wordt een lieve moeder. Ik ben enorm trots op haar; ze is geweldig geweest.” zei Cecilia.

Ze verfden tijdelijk stippen op de nek van de puppy's om ze te bepalen totdat de halsbanden arriveerden.

Dalmatiër verwachtte 3 puppy's, maar toen kreeg ze achttien baby's

Ondertussen sloeg Miley een recordbrekend succes dat door de Australian National Kennel Club werd gegeven als het belangrijkste nest in de Australische geschiedenis van meer dan 40.000 Dalmatische geboorten. Een echte supermoeder dus!

Dalmatiër verwachtte 3 puppy's, maar toen kreeg ze achttien baby's

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Dit is de nieuwe vriend van Welmoed Sijtsma (33)

Welmoed Sijtsma deelt geweldig liefdesnieuws. De 33-jarige presentatrice heeft weer een relatie. Ze heeft RTL Boulevard beves...

Hond vindt plastic zak in de vuilnisbak en draagt deze mee naar huis. Eigenaars zijn geschokt als ze zien wat erin zit

Een hond genaamd pui genoot van een van zijn wandelingen die hij zelf maakte door de straten vang Bangkok, blaffend naar vree...

Zien: Dit is de 22 jaar oudere partner van Hélène Hendriks

De geruchtenmolen over Hélène Hendriks en haar mysterieuze partner heeft draait op volle toeren. Ondanks dat Hélène geruchten...

Overleden vrouw gevonden in het water

Het lichaam van een dode vrouw is maandagochtend aangetroffen in Standdaarbuiten. Het lichaam werd gevonden in het water bij...

Voorbijganger doet schokkende ontdekking: ziet overleden persoon in auto

Een voorbijganger trof maandagochtend een dode aan in een auto in Lith. De auto was geparkeerd op de Wiegersmastraat. Forensi...

Lees meer