Vrouw doet afschuwelijke ontdekking na aankoop van eierdoosje bij de Aldi

Vrouw doet afschuwelijke ontdekking na aankoop van eierdoosje bij de Aldi

Een vrouw uit het Verenigd Koninkrijk zal nooit meer eieren kopen bij de Aldi nadat ze de schrik van haar leven kreeg toen ze een ei wilde eten.

Alice Evans (25) ontdekte honderden maden in haar doosje eieren van de supermarkt.

Het incident vond plaats nadat Alice samen met haar partner boodschappen had gedaan en het doosje in de koelkast had gezet. Toen ze een vreemde geur rook, dacht ze eerst dat het etensresten waren en maakte ze de hele koelkast schoon. Toen ze het doosje echter opende, kwamen de maden naar buiten.

Vrouw doet afschuwelijke ontdekking na aankoop van eierdoosje bij de Aldi

“Ik begon meteen te schreeuwen. Het was zo verschrikkelijk vies”, aldus Alice. Ze ging terug naar de winkelmanager met het doosje eieren in een plastic zak, maar kreeg slechts een gratis doosje als compensatie.

Toen Alice aangaf dat al haar boodschappen besmet zouden kunnen zijn, bood de manager slechts 20% korting op haar rekening van 60 pond aan. “Hij wilde me 12 pond terugbetalen. Ik werd ontzettend kwaad”, vertelt Alice.

De manager beweerde dat het in elke winkel kan gebeuren en dat Alice zich niet moest aanstellen. Zelfs na het bellen van de regiomanager kon Alice niet meer terugkrijgen dan 12 pond.

Het incident heeft Alice in elk geval paranoïde gemaakt, waardoor ze haar boodschappen nu goed inspecteert voordat ze in haar karretje gaan. Ze roept anderen op hetzelfde te doen.

Lees meer over:
supermarkt

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer