Trump's tweets overspoeld door satanische "vloeken" en mysterieuze antwoorden

Trump's tweets overspoeld door satanische "vloeken" en mysterieuze antwoorden

Trumps tweet over COVID is zijn meest gelikede Tweet ooit. Maar wanneer je door de antwoorden heen scrollt, zie je dat sommige mensen proberen om van dit sociale media-evenement een zeer duistere bedoeling te maken.

In de nacht van 1 oktober kondigde Donald Trump aan dat hij en zijn vrouw Melania positief testten op COVID. De tweet veroorzaakte onmiddellijk veel opschudding en brak snel het record voor zijn meest ‘gelikete’ tweet aller tijden.

Het is een bekend fenomeen dat Twitter een beerput is van haat en verdeeldheid, Zoals verwacht was er geen tekort aan antwoorden ter ere van de ziekte van de president en zijn vrouw. En velen wensten hen zelfs de dood toe.

Trumps historische en recordbrekende tweet werd snel overspoeld met antwoorden bestaande uit satanische beelden en 'vloeken' geschreven in het Aramees, Hebreeuws, Sanskriet en andere talen. Hoewel sommige lijken te zijn gepost door trollen of "Tik Tok-kinderen", zijn veel van hen afkomstig van geautomatiseerde bots en bizarre accounts zonder voorafgaande activiteit.

Het aanhoudende karakter van deze tweetvloed lijkt meer dan alleen maar “trollen”, het lijkt een doelbewuste poging om deze historische gebeurtenis te “bezoedelen” met een specifieke satanische “energie”. Hier zijn enkele voorbeelden.

Trump's tweets overspoeld door satanische "vloeken" en mysterieuze antwoorden

“De doden worden dag en nacht opgewekt zonder dat iemand het weet. Zoek je toevlucht in de waanzin die je gaat doormaken, anders zal je voor altijd verdrinken in zijn koude tanden."

Trump's tweets overspoeld door satanische "vloeken" en mysterieuze antwoorden

"God houdt nooit van je. Jij bent mijn broer."

Deze aanhoudende stroom van "vervloekte" tweets lijkt afkomstig te zijn van bots en trollen gecombineerd met echte heksen en satanisten. Terwijl sommigen grappen maken, zijn anderen bloedserieus.

De aankondiging van Trump komt op een zeer bizarre timing. Oktober staat bekend als de meest actieve maand in occulte kringen en het hoogtepunt is de belangrijkste sabbat van het jaar - Samhain - op 31 oktober.

Bovendien is oktober dit jaar bijzonder: het zal twee volle manen bevatten. De oogstmaan was op 1 oktober en een “blauwe maan” zal zijn op… 31 oktober. Hoewel deze feiten voor de meesten volkomen irrelevant zijn, zijn ze in occulte kringen van het allergrootste belang.

Als sommigen van jullie denken dat dit jaar geregeerd werd door "donkere energie", dan kunnen de komende weken nog donkerder aanvoelen. Echter, zoals het gezegde luidt: het is altijd het donkerst voor de dageraad.

Beeld: Gage Skidmore | CC BY-SA 2.0 | Flickr

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Man doodgestoken in woning, vrouw opgepakt

In de Groningse stadswijk Oosterpoort heeft een steekpartij plaatsgevonden, waarbij het mannelijke slachtoffer de aanval niet...

89-jarige vrouw in scootmobiel omgekomen bij botsing met stadsbus

Op zaterdagmiddag 20 april, rond 13.45 uur, heeft zich een tragisch ongeval voorgedaan op de kruising van de Katerdijk met de...

Dit is hoe de 20-jarige zoon van de overleden Guusje Nederhorst er nu uit ziet

De herinnering aan Guusje Nederhorst, die op slechts 34-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van borstkanker, blijft leve...

VIDEO: Nederlandse conducteur mept Somalisch dreigventje hard tegen de grond

We bevinden ons op een treinstation in Hoorn. Daar kreeg een Somalische jongen ruzie met een conducteur van de NS. De 21-jari...

Vrouw (27) vliegt uit kermisattractie en komt te overlijden

Een ongeval bij een kermisattractie heeft geleid tot het overlijden van een 27-jarige vrouw in Blois, in het hart van Frankri...

Lees meer