Tragisch! Meisje (3) komt te overlijden in snikhete auto, terwijl moeder ligt te slapen

Tragisch! Meisje (3) komt te overlijden in snikhete auto, terwijl moeder ligt te slapen

Verschrikkelijke taferelen in het zuiden van de Verenigde Staten. De Amerikaanse moeder Kaylee Petchenik (21) schrok in paniek wakker, toen zij na het doen van een dutje haar dochters niet kon vinden.

Vervolgens schakelde ze direct de politie in, die de twee meisjes vervolgens achter in haar auto aantrof. Hoe het zo heeft kunnen lopen en waarom de meisjes zo lang achter in de auto hebben gezeten is niet bekend. De temperatuur in de Amerikaanse staat Arkansas ligt momenteel boven de dertig graden.

Buurman Matthew zag hoe Kaylee in paniek naar haar kinderen zocht. Volgens hem werkt de vrouw vaak ’s nachts en had ze de deur op slot gedaan voordat ze ging slapen. De politie doet onderzoek naar de trieste dood van Laykn.

Familie en vrienden zijn een crowdfundingsactie begonnen om geld in te zamelen voor de begrafenis van het meisje. Zodat haar korte bestaan nog waardig afgesloten kan worden.

Beeld: Gofundme

Lees meer over:
Verenigde Staten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties