Man (36) vermoordt en eet vervolgens zijn moeder (57) op

Buitenland
zaterdag, 15 juni 2024 om 15:13
zurich cantonal police 3227506 1920
Salon-de-Provence – In de Zuid-Franse stad Salon-de-Provence zijn enkele jaren geleden schokkende misdaden aan het licht gekomen. De politie ontdekte de gruwelijke feiten na een verontrustende melding van bezorgde familieleden.
Bij aankomst in de woning troffen agenten het in stukken gesneden lichaam van een 57-jarige vrouw aan. Het slachtoffer bleek te zijn vermoord door haar 36-jarige zoon, met wie ze samenwoonde. De ontdekking van het verminkte lichaam leidde tot een onmiddellijke arrestatie van de verdachte.
De zoon, die psychische problemen heeft, gaf direct toe zijn moeder te hebben vermoord. Tot ontzetting van de politie bekende hij ook delen van haar lichaam te hebben opgegeten. Deze schokkende bekentenis bracht een extra gruwelijke dimensie aan de toch al huiveringwekkende zaak.
Na zijn arrestatie werd de man aanvankelijk in hechtenis genomen, maar vanwege zijn mentale toestand is hij later geïnterneerd in een psychiatrische instelling. De autoriteiten hebben sindsdien maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat hij de juiste zorg krijgt en geen verdere dreiging vormt voor de samenleving.