Gezondheidsexperts roepen op tot opschorting van vaccinatie na overlijden ouderen in Noorwegen

Gezondheidsexperts roepen op tot opschorting van vaccinatie na overlijden ouderen in Noorwegen

In wat alleen kan worden omschreven als een ietwat verontrustende gang van zaken, riepen gezondheidsdeskundigen uit Wuhan, China, Noorwegen en andere landen op om het gebruik van op mRNA gebaseerde COVID-19-vaccins geproduceerd door bedrijven zoals Pfizer, vooral onder ouderen, stop te zetten. (na de hieronder beschreven stijging van het aantal sterfgevallen in Noorwegen).

Yang Zhanqiu, een viroloog van de Wuhan University, vertelde vrijdag aan de Global Times dat het overlijdensincident, indien bewezen werd veroorzaakt door de vaccins, aantoonde dat het effect van het Pfizer-vaccin en andere mRNA-vaccins niet zo goed is als verwacht. Het belangrijkste doel van mRNA-vaccins is om patiënten te genezen.

Een in Peking gevestigde immunoloog, die om anonimiteit vroeg, vertelde vrijdag aan de Global Times dat de wereld het gebruik van het mRNA COVID-19-vaccin, vertegenwoordigd door Pfizer, moet opschorten, aangezien deze nieuwe technologie niet veilig is gebleken bij grootschalig gebruik of bij het voorkomen van alle infectieziekten. Oudere mensen, vooral degenen ouder dan 80, moeten niet worden aanbevolen om een COVID-19-vaccin te krijgen, zei hij.

Lees verder bij de bron: https://www.zerohedge.com/covid-19/norway-sounds-alarm-over-vaccine-risks-elderly-frail-after-23-deaths

Beeld: Pixabay

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties