Duitse parkeergarage opent speciale ruimtes voor LGBTQ- en migranten bestuurders

Duitse parkeergarage opent speciale ruimtes voor LGBTQ- en migranten bestuurders

Vandaag, in "onze obsessie met inclusiviteit leidt ons opnieuw terug naar het scheiden van mensen", onthult een parkeergarage in Duitsland speciale parkeerplaatsen voor LGBTQ- en migranten bestuurders.

De drie "diversiteits"-parkeerplaatsen werden volgens de Daily Mail in een ondergrondse parkeergarage in het stadscentrum van Hanau geplaatst. Hanau wordt al beschouwd als een stad van diversiteit, aldus het rapport. De bevolking van Hanau was "reeds etnisch divers" vóór de migrantencrisis van 2015.

Het doel van de parkeer plaatsen was om "mensen te helpen die een speciale behoefte aan bescherming voelen", aldus Thomas Morlock, voorzitter van de Raad van Toezicht van de kavel.

Morlock vertelde de Daily Mail dat de ruimtes waren gebouwd om een "opvallend kleurrijk symbool voor diversiteit en tolerantie" te vormen. Hij zei dat ze "niet per se bedoeld zijn" om te worden gebruikt door een "afzonderlijke groep mensen".

En natuurlijk, zoals de Daily Mail het stelt, de kicker: "Het is niet meteen duidelijk hoe de autoriteiten willen controleren of mensen die op de parkeerplaatsen parkeren daadwerkelijk deel uitmaken van de LGBTQ-gemeenschap of migranten…"

Ga zo door, Herr Morlock.

Help ons in de strijd om onafhankelijke journalistiek te bedrijven, word lid van ons Telegram kanaal

Lees meer over:
Duitsland

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties