Beroemde Hollywood-ster plotseling overleden: “verslonden door de haaien”

Buitenland
dinsdag, 25 juni 2024 om 13:30
kaars1
Het overlijden van acteur Tamayo Perry is door verschillende media bekend gemaakt, je zou hem kunnen kennen van zijn rol in de film Pirates of the Caribbean. De Hollywood-ster kwam om het leven tijdens het surfen nadat hij werd aangevallen door haaien.
Volgens berichten in diverse media, waaronder The Mirror, vond het fatale incident plaats terwijl Perry aan het surfen was bij Goat Island, ook wel bekend als Mokuauia, voor de kust van Hawaï. Perry, die tevens werkzaam was als strandwacht, werd later levenloos aangetroffen met ernstige haaienbeten.
De 49-jarige Perry genoot in zijn vrije tijd van surfen en was een ervaren surfer. Zijn passie voor de zee en de golven was bekend onder zijn collega's en vrienden in de filmindustrie en daarbuiten.
Tamayo Perry was een bekend gezicht op het witte doek, met rollen in Hollywood-films zoals Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides en in de populaire serie Hawaii Five-0. Zijn onverwachte overlijden heeft een diepe schok veroorzaakt binnen de entertainment gemeenschap.
Het nieuws van zijn dood komt als een harde klap voor vrienden, familie en collega's, die zijn warmte, talent en toewijding aan zijn vak zullen herinneren. Tamayo Perry zal gemist worden voor zijn bijdrage aan de filmwereld en zijn vriendelijke persoonlijkheid buiten de set.