Angstaanjagend moment: Onbestuurbare bus rijdt in een meer en vult zich met water, passagiers ontsnappen ternauwernood aan de dood

Angstaanjagend moment: Onbestuurbare bus rijdt in een meer en vult zich met water, passagiers ontsnappen ternauwernood aan de dood

Camerabeelden aan boord van een bus legden het dramatische moment vast waarop een bestuurder de controle over zijn stuur verloor toen het voertuig in een meer stortte.

Het angstaanjagende moment vond plaats bij de veerhaven van Atabey in het district Battalgazi in Oost-Turkije. De bus rammelde het Karakaya-meer in terwijl doodsbange passagiers zich vastklampten aan stoelen en relingen.

Het water stroomde de bus binnen terwijl beelden de bestuurder en passagiers vastlegden terwijl ze werden teruggeslagen door de brute kracht van het water.

Op camerabeelden van de voorkant van de bus was te zien hoe de bestuurder kort voor het gruwelijke incident de controle over zijn stuur begon te verliezen. Zijn bestuurdersportier zwaaide open toen hij heen en weer werd geslingerd door het uit de hand gelopen voertuig.

Andere beelden met uitzicht op het dok toonden aan dat de bestuurder de controle verloor bij het manoeuvreren van het voertuig naast het meer.

In het midden van de bus waren passagiers zichtbaar geschokt en was te zien dat ze elkaar vroegen wat er aan de hand was. Enkele seconden later rammelde de bus het meer in en een gigantische waterkracht vloog door de bus vanuit de voorruit.

In totaal raakten drie mensen gewond na het incident en werden naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. Gelukkig raakte niemand aan boord van de bus levensbedreigend gewond als gevolg van het incident.

Inmiddels is begonnen met het verwijderen van de bus uit het meer en wordt een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het incident.

Bekijk hieronder de beelden.

Lees meer over:
Turkije

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties