Alle kroegen weer vol: het eiland Man hief alle coronamaatregelen op

Alle kroegen weer vol: het eiland Man hief alle coronamaatregelen op

Eigenaars van kroegen, die vanwege de lockdown al bijna een jaar lang steeds opnieuw hun deuren moesten sluiten, zouden nu goed moeten opletten. De Britten op het eiland Man hebben alle beperkingen van de coronapolitiek op 1 februari 2021 opgeheven. Al een minuut na middernacht waren de pubs stampvol.

De regering heeft na een lockdown van 25 dagen de coronaregels op het eiland Man afgeschaft. De beperkingen werden om 00.01 opgeheven, nadat het eiland 20 dagen lang geen coronabesmetting had geregistreerd. Het gezondheidswezen is weer genormaliseerd, alle scholen gingen weer open en alle winkels en pubs mogen weer klanten ontvangen. Het eiland is de enige plaats op de Britse eilanden waar nu geen coronapolitiek wordt gehandhaafd.

Wie er nu aan denkt een vlucht te boeken om dit weekend op het eiland Man een kroegentocht te houden en van het leven te houden, zal helaas teleurgesteld worden. Nog steeds mogen buitenlanders het eiland niet bezoeken, behalve gegronde redenen, bijvoorbeeld als iemand een bezoek wil brengen aan zijn moeder.

Lees verder bij de bron: https://www.wochenblick.at/alle-lokale-wieder-voll-isle-of-man-hob-corona-massnahmen-auf/

LEES OOK: De Jonge: Na vaccinatie niet terug naar normaal

Beeld: Unsplash

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties