NS-treinen rijden vandaag niet meer

NS-treinen rijden vandaag niet meer

In het hele land worden reizigers getroffen door de gevolgen van de sneeuw. Het is onzeker of vandaag nog NS-treinen gaan rijden, Eindhoven Airport is dicht tot zeker 13.00 uur, op verscheidene plekken vallen bussen uit en op de snelweg zijn tientallen ongelukken. ProRail en de ANWB waarschuwen voor vertraging op het spoor en de weg.

"Ons advies is: stel je reis uit tot morgen. Houd er rekening mee dat er de hele dag niet gereden wordt", zegt een NS-woordvoerder. De wissels zijn vastgevroren door het hele land. Het kan de hele dag duren voordat dat probleem is opgelost.

Ook morgen zal de NS een aangepaste dienstregeling rijden. "Vanmiddag gaan we om de tafel zitten met wat we morgen gaan doen, maar het zal er anders uitzien dan normaal." De NS vindt de situatie heel vervelend voor de reizigers. De NS raadt degenen die vandaag per se van het spoor gebruik willen maken aan de reisplanner goed in de gaten te houden.

Lees verder bij de bron: https://nos.nl/artikel/2367636-ns-houd-er-rekening-mee-dat-onze-treinen-niet-meer-rijden-vandaag.html

LEES OOK: Bekijk de eerste beelden van de nieuwe miljoenenvilla van Eva Jinek

Beeld: Nederlandse Spoorwegen

Lees meer over:
weer sneeuw

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties