Vrouw (27) overleden na ernstig ongeluk

Vrouw (27) overleden na ernstig ongeluk

Zondagochtend 11 september is op de Loosdrechtseweg een 27-jarige vrouw uit Hilversum aangereden door een auto. Ze raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen. De politie is op zoek naar een specifieke getuige om het onderzoek te ondersteunen. Dit is de bestuurder van de grijze Fiat 500. Deze bestuurder heeft mogelijk iets gezien dat kan helpen bij het onderzoek.

Rond 09.25 uur stak het slachtoffer de weg over. Door nog onbekende oorzaak werd zij door een auto aangereden. Het slachtoffer raakte hierbij ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ze overleed later in het ziekenhuis. De bestuurder van de auto is met de politie mee gegaan om een verklaring af te leggen.

De oorzaak van het ongeval is voor de politie nog niet helemaal helder. Getuigen spreken van een grijskleurige Fiat 500 die vlak achter de auto reed. De politie zou graag in contact willen komen met de bestuurder van deze auto. Het is mogelijk dat de bestuurder iets heeft gezien wat de toedracht kan ophelderen. Mocht u meer weten neem dan contact op met de politie in Hilversum via 0900-8844.

Beeld: CC BY-NC-ND 2.0 | Flickr

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties