Schokkend nieuws voor Rob de Nijs: “Overleden”

Binnenland
zaterdag, 20 april 2024 om 3:17
nijs
In de toch al turbulente tijden voor zanger Rob de Nijs is er onlangs nog een somber hoofdstuk toegevoegd. Het overlijden van zijn eerste vrouw, Elly Hesseling, dat reeds twee jaar geleden plaatsvond, is pas onlangs aan het licht gekomen. Rob de Nijs, die al vele jaren geen contact meer had met Elly, vernam dit trieste nieuws via een publicatie in weekblad Privé.
Elly Hesseling, de eerste grote liefde van Rob, had volgens de zanger altijd moeite met het leven. "Het is triest dat het zo heeft moeten eindigen," vertelde een zichtbaar aangeslagen Rob aan het weekblad. Deze onthulling komt op een moment dat de zanger zelf een zware persoonlijke strijd voert tegen de ziekte van Parkinson, waardoor zijn emotionele reactie nog meer resonantie krijgt.
Rob's gezondheid heeft vorig jaar een dieptepunt bereikt met ernstige ademhalingsproblemen en longembolieën die hem bijna fataal werden. Na een zorgwekkende periode in het ziekenhuis is de situatie inmiddels gestabiliseerd en hij is weer thuis. Zijn echtgenote Jet deelt mee dat Rob's gezondheid verrassend stabiel is de laatste tijd, wat enige rust brengt in hun leven. "We hadden niet durven hopen dat we deze rust nog zouden ervaren," zegt Jet hoopvol.
Deze nieuwe klap, het leren van het overlijden van zijn eerste vrouw via de media, benadrukt de emotionele uitdagingen waar Rob de Nijs mee geconfronteerd wordt terwijl hij zijn eigen gezondheidsstrijd voert.