Overleden vrouw aangetroffen in het water

Binnenland
woensdag, 08 mei 2024 om 9:35
politie42394
Aan de Pannekoekendijk in Zwolle is een overleden vrouw in het water werd aangetroffen. De politie heeft het lichaam uit het water gehaald en een grondig onderzoek uitgevoerd om de oorzaak van haar dood vast te stellen. Uit dit onderzoek is gebleken dat een misdrijf kan worden uitgesloten.
De melding van de aanwezigheid van een persoon in het water kwam even na vijven bij de politie binnen. Het lichaam werd gevonden nabij de brug die over de Pannekoekendijk loopt. Volgens officier van dienst André Hendriksen was het snel duidelijk dat de persoon niet meer in leven was op het moment van de ontdekking.
De politie reageerde onmiddellijk op de melding en ging met een bootje het water op. Met behulp van een gespecialiseerd team werd het lichaam van het slachtoffer uit het water gehaald. Later op de avond heeft de politie bekendgemaakt dat uit het onderzoek is gebleken dat een misdrijf kan worden uitgesloten.
Hoewel de politie geen verdere details heeft vrijgegeven, wordt er aangenomen dat de dood van de vrouw wordt beschouwd als een suïcide. Gezien deze bevinding zal er geen verdere informatie worden verstrekt over de zaak.