Man overleden nadat hij in vuilniswagen terecht komt

Binnenland
dinsdag, 07 mei 2024 om 17:01
ambulance74784
In de vroege ochtend van dinsdag gebeurde er een incident in Arnhem, waarbij een persoon in een vuilniswagen belandde aan het Maisveld. Het slachtoffer, dat mogelijk aan het slapen was in een papiercontainer op het moment van lediging, overleed later aan zijn verwondingen nadat hij zwaargewond naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen was gebracht.
Het ongeval vond plaats rond 8:00 uur in de ochtend, wat resulteerde in een grootschalige inzet van hulpdiensten. De politie en andere hulpverleners waren ter plaatse om het incident te onderzoeken en de nodige maatregelen te treffen.
Volgens verklaringen aan De Gelderlander gaat de politie momenteel niet uit van een misdrijf als oorzaak van het ongeval. Het lijkt erop dat het incident een tragisch ongeluk was, maar verder onderzoek zal moeten uitwijzen wat er precies is gebeurd.

Vanochtend is er aan het Maisveld in Arnhem een persoon in een vuilniswagen terecht gekomen. Het slachtoffer lag mogelijk te slapen in een papiercontainer toen deze werd geleegd en is zwaargewond geraakt. Voor daadwerkelijk uitsluitsel wordt er onderzoek gedaan op locatie. ^SV

45
Reply