Overleden persoon in feesttent carnavalsavond gevonden

Overleden persoon in feesttent carnavalsavond gevonden

Harrie de Greeff, oud-prins van Pothuusburg, is zaterdagavond overleden tijdens de traditionele Graafse avond. De Greeff was 67 jaar oud. C.V. Pothuusburg bracht op zondag het trieste nieuws naar buiten. De festiviteiten in de carnavalstent aan de Loswal in Grave werden zaterdagavond gestaakt nadat De Greeff onwel werd en overleed. Hij werd gevonden in een feesttent. Rond tien uur ’s avonds werd er een ambulance gebeld, maar hulp kwam te laat.

De Greeff was een bekend figuur in de lokale carnavalsgemeenschap van Grave en was ooit prins van Pothuusburg. Hij was een geliefde persoonlijkheid in de gemeenschap en zijn overlijden is een groot verlies voor de lokale carnavalsgemeenschap. Ondanks het overlijden van De Greeff, gaat het carnaval in Pothuusburg, zoals Grave tijdens deze dagen genoemd wordt, door. Dit is volgens de carnavalsvereniging gebeurd op uitdrukkelijke wens van de echtgenote en kinderen van De Greeff, zodat het feest doorgaat zoals Harrie het gewild zou hebben.

Volg ons ook op Instagram voor het laatste en belangrijkste nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties