Moeder, dochter, zoontje, en andere moeder omgekomen tijdens ernstig verkeersongeval

Moeder, dochter, zoontje, en andere moeder omgekomen tijdens ernstig verkeersongeval

Aan de Blauwhekken zijn vrijdagavond 2 september twee vrouwen en twee kinderen om het leven gekomen bij een botsing tussen twee auto’s. Een derde kind raakte gewond. De politie heeft een 27-jarige Roosendaler aangehouden.

Hulpdiensten kregen rond 18.25 uur een melding van een aanrijding. Toen bleek dat er mogelijk meerdere slachtoffers zouden zijn gingen ambulance, brandweer en politie massaal te plaatse.

Een moeder (39 jaar oud) en haar zoontje (8) en dochtertje (10) kwamen om het leven. Ook een vrouw van 42 jaar oud overleed ter plaatse, haar dochtertje (9) is gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.

Burgemeester Bernd Roks van de gemeente Halderberge: “We zijn diep geschokt door zo’n heftig ongeval met vier dodelijke slachtoffers uit onze gemeente, waarvan twee kinderen. Als vader ben ik diep geraakt. Ik wens de nabestaanden van de slachtoffers en slachtoffertjes heel veel sterkte. Dit is een diep gemis voor onze gemeenschap.”

De politie doet onderzoek naar de toedracht en sprak al met getuigen. Twee mannen die bij de 27-jarige Roosendaler in de auto zaten zijn naar het politiebureau meegenomen om gehoord te worden als getuige. De Roosendaler is ingesloten voor verder onderzoek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties