Minderjarige met meerdere steekwonden aangetroffen

Minderjarige met meerdere steekwonden aangetroffen

De politie kreeg vrijdag om 22.10 uur een melding van een buurtbewoner dat er een steekpartij had plaatsgevonden in de Molenmakerstraat te Zaandam. Er zou een worsteling met veel mensen hebben plaats gevonden.

Ter plaatse trof de politie een 16-jarige man aan die op de grond lag met meerdere steekwonden op zijn lichaam. Na een eerste behandeling door ambulancepersoneel, die ook gealarmeerd was, is hij naar het ziekenhuis gebracht, waar hij ook ter plekke aangifte deed.

Een andere buurtbewoner deelde de politie mee dat hij in de buurt een andere gewonde jongen had zien schuilen. Zijn signalement kwam overeen met dat van een van de verdachten in het gevecht. Hij, een 17-jarige inwoner van Zaandam, is aangehouden. Hij lijkt een lichte verwonding aan één hand te hebben opgelopen.

Daarnaast kon op basis van ooggetuigenverklaringen een andere verdachte worden geïdentificeerd als de 18-jarige Zaandammer. Hij werd gearresteerd. Bij de aanhouding is een wapen in beslag genomen. De twee verdachten worden vastgehouden in het politiebureau.

De politie stelt een onderzoek in naar dit geweldsincident.

Beeld: Politie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties