Man rijdt eigen buurvrouw dood

Man rijdt eigen buurvrouw dood

In Twello, Gelderland, heeft zich een tragisch ongeval voorgedaan waarbij een vrouw om het leven is gekomen na een botsing tussen een auto en een voetganger. De politie heeft bevestigd dat de bestuurder van de auto is gearresteerd.

Het incident vond plaats kort voor 10.00 uur op het Raccordement in Twello. Een verslaggever van Hart van Nederland ter plaatse meldde dat de voetganger werd aangereden door haar buurman, vlak voor haar appartementencomplex. Het lijkt erop dat de bestuurder uit de parkeergarage kwam en mogelijk de voetganger niet heeft opgemerkt.

De vrouw kwam klem te zitten onder de auto. Noodhulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, reageerden snel op de noodsituatie. Helaas heeft de vrouw ter plaatse haar verwondingen niet overleefd.

Volgens een politiefunctionaris ter plaatse woonden de overleden vrouw en de bestuurder van de auto in hetzelfde appartementencomplex, waar ze buren van elkaar waren. De locatie van het ongeval en de aangrenzende straat zijn momenteel afgezet. Het onderzoek naar de precieze omstandigheden van het ongeval is nog gaande. Vooralsnog lijkt de politie te concluderen dat het een tragisch ongeval betreft, zonder aanwijzingen van een conflict of opzettelijk handelen.

Lees meer over:
politie Gelderland dood

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties