Man overleden na steekincident, verdachte slaat op de vlucht

Man overleden na steekincident, verdachte slaat op de vlucht

Een man is overleden als gevolg van een steekincident in het muziekcentrum TivoliVredenburg in Utrecht vanochtend, volgens de politie. Alle geplande evenementen van vandaag in het centrum zijn geannuleerd.

Er waren geen evenementen meer aan de gang in het gebouw ten tijde van het incident, dat rond 07.00 uur plaatsvond. De politie geeft aan dat het uitgaanspubliek reeds vertrokken was op het moment van het steekincident. Het blijft onduidelijk wat de dader en het slachtoffer in TivoliVredenburg deden.

Er vond vannacht een hardcore evenement plaats in Tivoli dat om 06.00 uur eindigde, evenals een maandelijks LHBTIQ-feest dat om 04.00 uur eindigde.

Het exacte verloop van de gebeurtenissen in het centrum blijft onduidelijk. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen massaal ter plaatse, maar hulp voor de man was te laat. De verdachte vluchtte na het steekincident.

Jeroen Bartelse, de directeur van TivoliVredenburg, noemt het "niet gepast" om de geplande evenementen vandaag door te laten gaan, gezien de gebeurtenissen van vanochtend. Hij zegt "aangeslagen en verdrietig" te zijn.

De politie is op zoek naar een kale man met een lichte huidskleur, gekleed in het blauw en met een geelkleurige jas eroverheen. De politie verklaart met man en macht op zoek te zijn naar de verdachte.

Lees meer over:
Utrecht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties