Man (19) overleden na steekpartij, meerdere mensen aangehouden

Binnenland
zondag, 23 juni 2024 om 21:54
politie7574
In de nacht van zaterdag op zondag is een 19-jarige man uit Dordrecht overleden na een steekpartij in het centrum van de stad. De politie heeft drie verdachten opgepakt in verband met het incident.
Rond 03:00 uur kreeg de politie een melding van een ruzie op de Wijnstraat. Bij aankomst troffen de agenten het slachtoffer aan met een of meerdere steekwonden. Hij werd ter plaatse gereanimeerd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij later aan zijn verwondingen bezweek.
Enkele uren na de steekpartij heeft de politie drie personen aangehouden. De verdachten zijn een 17-jarige jongen, een 47-jarige man en een 73-jarige vrouw, allen afkomstig uit Dordrecht. Hun precieze betrokkenheid bij het incident wordt nog onderzocht.
De politie zet het onderzoek voort en probeert de toedracht van de steekpartij te achterhalen. Meer informatie over de achtergrond van het conflict en de rol van de verdachten wordt verwacht na verder onderzoek.
De tragische gebeurtenis heeft veel impact gehad op de gemeenschap van Dordrecht, waar vrienden en familie van het slachtoffer in shock verkeren. De politie roept getuigen op om zich te melden met informatie die kan bijdragen aan het onderzoek.