Kindje valt uit het raam en raakt zwaargewond

Kindje valt uit het raam en raakt zwaargewond

Een kind is gisterenmiddag zwaargewond geraakt door een val uit het raam in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Rond 16.15 uur viel het kindje uit het raam van een woning aan de Bos en Lommerweg. Het kind is met ernstig letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Het gebeurde tussen de Willem de Zwijgerlaan en de Haarlemmerweg in. Een buurtbewoner die vanwege gegil naar buiten keek, zag het kind bewegingsloos onder haar raam liggen. Ze vermoedt dat de gil afkomstig was van mensen die de val vanaf de straatzijde hebben gezien. De stoep voor het appartement was tot ongeveer 19.00 uur afgezet met een politielint.

Direct na de val waren politie, ambulance en brandweer ter plaatse, aldus de een omstander. Ongeveer drie kwartier na het incident is het kind naar het ziekenhuis gebracht.

Het is onbekend of het om een jongen of een meisje gaat. Omdat het een minderjarige betreft, deelt de politie nog geen verdere informatie over de leeftijd of het geslacht van het kind. De buurtbewoner die het kind op de stoep zag liggen, schatte de leeftijd op 2 of 3 jaar. Ook zij kon niet kenbaar maken of het om een jongen of een meisje ging.

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief, en ontvang de belangrijkste nieuwsberichten in je inboxPlaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties