Jongen (13) om het leven gekomen bij ernstig ongeluk

Binnenland
donderdag, 04 juli 2024 om 10:04
politie amsterdam
TWELLO - Een ernstig verkeersongeval in Twello heeft dinsdag het leven geëist van een 13-jarige jongen uit Voorst. De jongen raakte zwaargewond bij een botsing met een vrachtwagen op de kruising van de Troelstralaan en de H.W. Iordensweg. Ondanks spoedige medische hulp overleed hij later aan zijn verwondingen, aldus de politie.
Het incident vond plaats rond 11.30 uur. De exacte omstandigheden die tot de botsing hebben geleid, zijn nog onduidelijk en worden momenteel door de politie onderzocht. Na de aanrijding werd de jongen met ernstige verwondingen per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Helaas mocht de medische hulp niet meer baten.
De bestuurder van de vrachtwagen, een 67-jarige man uit Breda, bleef ongedeerd bij het ongeval. De politie heeft verklaard dat ze het voorval grondig onderzoeken om de oorzaak en toedracht van de aanrijding te achterhalen.
Het fatale ongeval in Twello is het tweede tragische verkeersincident van dezelfde dag. Eerder op dinsdag verloor een 14-jarige jongen uit Scherpenzeel zijn leven bij een botsing met een trekker in Overberg, Utrecht. Beide ongelukken hebben de gemeenschap diep geraakt en roepen vragen op over de verkeersveiligheid op deze locaties.