Doodsoorzaak van 3-jarig meisje dat op kinderdagverblijf overleed bekend gemaakt

Doodsoorzaak van 3-jarig meisje dat op kinderdagverblijf overleed bekend gemaakt

Den Bosch - De politie heeft de doodsoorzaak van het 3-jarige meisje bij een kinderdagverblijf aan de Empelseweg in Den Bosch vastgesteld. Het betreft een noodlottig ongeval waarbij het meisje is gestikt door een lint dat ze om haar nek had hangen.

Het hartverscheurende incident vond plaats op maandagmiddag, rond 13.00 uur, op het buitenterrein van het kinderdagverblijf. Op dat moment werd het meisje aangetroffen en was ze niet meer aanspreekbaar. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben met alle mogelijke middelen geprobeerd het leven van het meisje te redden, maar helaas mocht hun inspanning niet baten.

De familie van het slachtoffertje is op de hoogte gebracht van de tragische uitkomst van het onderzoek. Deze gebeurtenis heeft een diepe impact gehad op alle betrokkenen, inclusief de hulpdiensten. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden, aan wie we veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

Lees meer over:
Den Bosch

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer