Dode gevonden in appartement, politie doet onderzoek

Binnenland
zaterdag, 25 mei 2024 om 2:19
zurich cantonal police 3227506 1920
GOIRLE – Vrijdagmiddag werd in een appartement aan het Wildpleintje in Goirle een tragische ontdekking gedaan. In de woning werd een levenloos lichaam aangetroffen. De politie onderzoekt de omstandigheden, die wijzen op een niet-natuurlijke dood.
De recherche heeft urenlang onderzoek verricht in zowel de woning als de directe omgeving van het complex. Volgens een politiewoordvoerder kan het om een ongeluk, zelfdoding of een misdrijf gaan. "Dat moet onderzoek nog uitwijzen," zei hij tegen Omroep Brabant. Rechercheurs in witte pakken hebben de woning minutieus doorzocht en ook afvalzakken in de kliko's onderzocht op mogelijke aanwijzingen.
De politie kan de identiteit van het slachtoffer op dit moment nog niet vrijgeven, omdat de familie nog geïnformeerd moet worden. De vondst van het lichaam heeft voor veel beroering gezorgd in de rustige woonwijk. Bewoners reageren geschokt en hopen op een snelle opheldering van de zaak.
Het onderzoek naar de exacte toedracht van de dood gaat onverminderd door. De politie roept eventuele getuigen op zich te melden als zij iets verdachts hebben gezien in de omgeving van het Wildpleintje. Verdere details worden verwacht zodra er meer duidelijkheid is.