Bejaarde vrouw uit het niets neergestoken op straat

Bejaarde vrouw uit het niets neergestoken op straat

Een 77-jarige vrouw werd op vrijdagavond 23 december 2022 neergestoken in de Haagse Vogelwijk, vlakbij haar woning aan de Sportlaan. Het slachtoffer was op dat moment haar hond aan het uitlaten met behulp van een rollator. De politie heeft nog geen idee wat het motief van de dader is. Hoewel de vrouw fysiek hersteld is, blijft zij angstig en durft zij nauwelijks in het donker over straat.

Het incident vond plaats rond 21.00 uur toen de man op het slachtoffer afkwam en vroeg "Mag ik u iets vragen?". Nadat de vrouw ja had gezegd, sprak hij in een andere taal of op een manier die de vrouw niet kon begrijpen. Toen de vrouw besloot weg te lopen, maakte de dader stekende bewegingen. Het slachtoffer dacht in eerste instantie dat ze werd geslagen, maar later bleek dat ze verschillende steekwonden had opgelopen in haar bovenlichaam.

De politie vraagt om informatie van getuigen die iets hebben gezien of camerabeelden hebben waar de gezochte man op kan staan. De politie benadrukt dat de informatie die zij ontvangen zorgvuldig zal worden behandeld. Het is ook mogelijk om anoniem te tippen via 0800-7000 of via 'M'. Een specifieke getuige wordt verzocht zich te melden bij de politie. Het betreft een jonge man die ongeveer 100 meter verderop werd gefilmd bij het Shell-station aan dezelfde Sportlaan en rustig liep voordat hij een sprintje trok.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties