57-jarige man doodgestoken, 35-jarige man aangehouden

Binnenland
zaterdag, 29 juni 2024 om 16:46
lint
Roosendaal - De politie onderzoekt een geweldsincident dat zich zaterdagochtend 29 juni 2024 heeft afgespeeld op de Feithlaan. Een 57-jarige man uit Roosendaal kwam daar op straat om het leven na een steekincident. De politie heeft een 35-jarige man uit Roosendaal aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident.
Bij het Operationeel Centrum (de meldkamer) van de politie kwam zaterdagochtend rond 05.50 uur de melding binnen dat er iemand was neergestoken op de Feithlaan. Diverse hulpverleners gingen direct ter plaatse en troffen er een ernstig gewonde man aan. Ambulancepersoneel heeft nog geprobeerd de man te reanimeren, maar dat bleek tevergeefs. Het slachtoffer is ter plaatse overleden. Korte tijd later kon de politie in de directe omgeving van het incident een verdachte aanhouden.
Het gaat om een 35-jarige man uit Roosendaal. De verdachte en het slachtoffer kennen elkaar. De verdachte zit vast. Het politieonderzoek naar wat zich op de Feithlaan heeft afgespeeld is nog in volle gang.