Martijn Krabbé laat weten hoe het nu met hem gaat na zijn kankerdiagnose

Showbizz
donderdag, 09 mei 2024 om 13:21
schermafbeelding 2024 05 09 om 132412
Martijn Krabbé, de geliefde presentator, heeft goed nieuws gekregen op deze Hemelvaartsdag na zijn bekendmaking van zijn kankerdiagnose begin maart. Op Instagram deelde Krabbé een update over zijn situatie en bedankte hij allereerst zijn volgers voor hun steun in deze moeilijke tijd.
"Lieve volgers, ik heb een update over mijn situatie beloofd. Allereerst wil ik iedereen bedanken die mij zo gesteund heeft de afgelopen maanden. Collega’s maar zeker ook anderen. Eigenlijk iedereen. Het doet me heel veel goed! Standaard tekst, ik weet het, maar uit het diepst van mijn hart," schreef Krabbé.
Vervolgens deelde Krabbé een lichtelijk hoopvolle update over zijn gezondheid: "Dan de situatie zelf. De eerste resultaten van mijn scans zijn binnen en die zien er zowaar goed uit. Het lijkt er op dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn. Laat ik het zo zeggen; het had veel erger kunnen zijn."
Krabbé benadrukte echter dat het nog te vroeg is om definitieve conclusies te trekken: "Maar het is nog te vroeg om te zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand is. Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het liefst zo lang mogelijk. Ik hoop dat jullie dat begrijpen."
De presentator deelde ook de gevolgen die hij momenteel ervaart: "De gevolgen? Voorlopig alleen een onstuitbare eetlust (had ik al), slapeloosheid (nothing new) en spierverslapping (het begon al langzaam in te zakken) maar voor de rest? Een grote dankbaarheid naar het extreem professionele en zorgzame team van het Amsterdam UMC. En een grote bewondering voor mijn dierbare vrouw Deborah en liefste kinderen. Zij zijn de echte helden op dit moment. Liefs Martijn."