Afscheid van Frank Visser komt hard aan: ‘Het lot heeft een andere keuze gemaakt

Afscheid van Frank Visser komt hard aan: ‘Het lot heeft een andere keuze gemaakt

Mr. Frank Visser is inmiddels een onmiskenbaar belangrijk figuur op de televisie en heeft een lange geschiedenis van het oplossen van burenruzie. Maar hij heeft ook zijn aandeel in leed.

Niet al te lang geleden heeft hij zijn biografie gepubliceerd, waarin veel wordt verteld over zijn vrouw die aan Alzheimer lijdt. De biografie van Mr. Frank Visser heet 'Met vallen en opstaan - van gewone jongen tot televisierechter'.

In zijn biografie openbaart hij niet alleen zijn kindertijd en zijn carrière, maar ook het emotionele verhaal van de ziekte waarmee zijn vrouw worstelt.

Mevrouw Visser kreeg in 2019 de diagnose Alzheimer. "Meneer Alzheimer was aangekomen en had geen plannen om ooit weg te gaan", zoals vermeld in de biografie. Hij zegt dat hij gewild had dat hij de ziekte in plaats van zijn vrouw had kunnen krijgen. “Ik zou zo graag hebben gewild dat ik degene was die door deze ziekte werd geraakt.

Maar het lot besliste anders. Mijn geliefde vrouw Margot was het slachtoffer.” De tv-rechter ondersteunt zijn vrouw zoveel als hij kan.

Tegenwoordig woont zijn geliefde vrouw in een gespecialiseerde zorginstelling voor dementie, omdat haar gezondheid helaas snel achteruitgaat. Volgens hem was het afscheid verscheurend. Hij heeft eerder zijn moeder verloren aan dezelfde ziekte. “Ik heb een paar nachten bij haar geslapen, samen in het nieuwe bed." Zelfs de hond mocht mee. Maar toen kwam het moment van afscheid, na meer dan veertig jaar huwelijk. Ze begreep het niet. ‘Het bed is toch groot genoeg voor ons beiden!’

Desondanks ging zijn werk gewoon door. “En dat was maar goed ook”, zegt hij hierover. “Op de dagen dat ik opnames maakte, voelde het als een ontsnapping. Het leven is vaak, maar niet altijd, een feest geweest.”

Het is voor Mr. Visser nog steeds erg moeilijk om te praten over de ziekte van zijn geliefde vrouw, zoals hij aan weekblad Privé heeft laten weten.

Voorlopig blijven we Mr. Visser nog steeds op de televisie zien, zoals hij heeft aangekondigd. “Ik wilde geen afscheidsboek schrijven.

Ik ben de zeventig voorbij en dan is het logisch dat je terugkijkt op je leven. Maar ik blijf met veel plezier uitzenden. Ik geniet ervan!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Dit is de nieuwe vriend van Welmoed Sijtsma (33)

Welmoed Sijtsma deelt geweldig liefdesnieuws. De 33-jarige presentatrice heeft weer een relatie. Ze heeft RTL Boulevard beves...

Hond vindt plastic zak in de vuilnisbak en draagt deze mee naar huis. Eigenaars zijn geschokt als ze zien wat erin zit

Een hond genaamd pui genoot van een van zijn wandelingen die hij zelf maakte door de straten vang Bangkok, blaffend naar vree...

Zien: Dit is de 22 jaar oudere partner van Hélène Hendriks

De geruchtenmolen over Hélène Hendriks en haar mysterieuze partner heeft draait op volle toeren. Ondanks dat Hélène geruchten...

Overleden vrouw gevonden in het water

Het lichaam van een dode vrouw is maandagochtend aangetroffen in Standdaarbuiten. Het lichaam werd gevonden in het water bij...

Voorbijganger doet schokkende ontdekking: ziet overleden persoon in auto

Een voorbijganger trof maandagochtend een dode aan in een auto in Lith. De auto was geparkeerd op de Wiegersmastraat. Forensi...

Lees meer