Volgens Mabel zit de lente in de lucht - ze deelde deze prachtige foto

Volgens Mabel zit de lente in de lucht - ze deelde deze prachtige foto

Veel mensen trokken er afgelopen weekend natuurlijk al op uit om van het lekkere weer te genieten. Mabel deelt met regelmaat een wandelfotootje op haar Instagram-account en ook zij voelt dat de lente aanstaande is.

De prinses en moeder van dochters Luana en Zaria is dol op buiten zijn. Ze heeft een goed oog voor natuurfenomenen en wij mogen af en toe meegenieten van haar pure, onbewerkte plaatjes. Mabel was gisteren – net als zovelen van ons – lekker buiten om de aangename, beginnende lentezon op te vangen. Ze maakte een foto van een forse boom die nog een beetje nat staat.

En natuurlijk past daar haar bijschrift ‘Spring is in the air’ perfect bij. Nu maar hopen dat ze niet óók dit weekend is begonnen met niezen, want naast de prettige temperaturen en het zonnetje, voorspelden de meteorologen ook dat hooikoortspatiënten nog weleens last zouden kunnen krijgen van de vroege bloeiers!

Bekijk de foto hier: https://www.royalty-online.nl/monarchie/nederland/volgens-mabel-zit-de-lente-in-de-lucht/

Beeld: Schermafbeelding Youtube

Lees meer over:
prinses Mabel sociale media foto

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties