Prinses Alexia valselijk beschuldigd van discriminatie bij Shownieuws

Prinses Alexia valselijk beschuldigd van discriminatie bij Shownieuws

Prinses Alexia maakt graag filmpjes op TikTok, iets wat besproken werd bij Shownieuws deze week. Volgens Sandra Schuurhof gebruikte Alexia het n-woord in een TikTok-filmpje, iets wat de prinses helemaal niet deed!

Máxima was deze week online aanwezig bij een interactieve denksessie van MIND. Daar vertelde ze dat ze een oogje in het zeil houdt bij het social media-gebruik van haar dochters. Dit werd afgelopen woensdag besproken aan de tafel bij Shownieuws.

,,Zij houden dat echt zelf in de gaten, en daarom gaat het ook weleens mis”, zei Sandra in Shownieuws. ,,Denk aan de Alexia TikTok-filmpjes waar ze rappend met een sigaretje stond. Nou daarvan hebben ze wel even gezegd: dat doen we niet meer.”

Hiermee wordt Alexia valselijk beschuldigd, want wat blijkt? Alexia heeft dat nooit gezegd! In het TikTok-filmpje was ze een nummer aan het rappen, maar toen het woord werd gezongen, hield ze zich stil en deed ze haar hand voor haar mond.

Showbizzkanaal Juicechannel deelde het fragment van Shownieuws in Instagram Stories, wat voor enige ophef zorgde. Een volger, die het TikTok-filmpje van Alexia ook heeft gezien, bevestigt dat het niet klopt wat Sandra zegt. ,,Alexia zegt niets en houdt haar hand voor haar mond tijdens het stukje in het desbetreffende liedje.”

Lees verder bij de bron

Beeld: Videostill

Lees meer over:
prinses alexia

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties